PRZYKŁADOWE MENU NA PRZYJĘCIA WESELNE

POWITANIE SZAMPANEM

OBIAD:
- Rosół z makaronem
- Kluski białe i tarte
- Rolady wołowe, wieprzowe, pieczeń wieprzowa, kurczak pieczony (2 p. na osobę)
- Sałatka z kapusty czerwonej i kapusty białej, kapusta zasmażana
- Kompot

DESER:
- Puchar lodowy i sałatka owocowa wg zamówienia
- Kawa lub herbata wg zamówienia
- Ciasto, owoce

ZIMNA PŁYTA:
- Wędliny różne (polędwica, szynka, salami)
- Ser żółty, pomidory, ogórki
- Tymbaliki (z kurczaka, rybne itp.)
- Ozory w galarecie
- Szynka z pieczarkami w galarecie, szynka z almette w galarecie
- Śledź w oleju, śledź w śmietanie, koreczki śledziowe, śledź w jogurcie
- Sałatka jarzynowa i franfuterki płonące
- Sałatka z szynki, papryki, kukurydzy
- Sałatka z pory, ananasa i sera żółtego
- Sałatka z selera konserwowego i orzechów włoskich
- Tatar wołowy
- Tatar z łososia
- Babeczki z sał. z tuńczyka
- Jajka got. z pastą łososiową, kawiorem itp.
- Jajka w sosie tatarskim
- Galantyna z drobiu
- Ryba po grecku
- Pieczarki marynowane
- Frykadeli w zalewie octowej
- Masło, pieczywo

BULION, BARSZCZ WG ZAMÓWIENIA

KOLACJA:
- Kotlet panierowany, kotlet po szwajcarsku, stek z pomidorem i serem itp.
- Frytki, ziemniaki drążone, kulki pieczone, talarki itp.
- Zestaw sałatek

DANIE PO OCZEPINACH
- Flaczki, bogracz strogonow itp.

NAPOJE:
- Coca cola, Fanta, Sprite, Bonaqa 0,5 but./osobę


* Przedstawione menu na wesele jest tylko przykładem i zostało oparte na najczęstszych wyborach.